Skip to main content
  • 21.02.2024.

Koturaljke pripremaju d’n’b spektakl. U Osijeku nakon deset godina ponovno gostuje DLR

Za sve ljubitelje ritma, basova i nezaustavljive energije, Koturaljke spremaju spektakl koji će zavladati noćnim nebom.

Piše: 

Naslovna foto

Jake Davis – Khroma Collective

Koturaljke se vraćaju s još većom snagom, a ovog puta u Osijek nakon deset godina ponovno dovode jednog od najuzbudljivijih producenata i DJ-eva iz Velike Britanije, DLR-a! Renomirani britanski DJ stiže u EPIC – Alternativni klub Osijek u subotu 16. ožujka, a snažnu podršku predstavniku Sofa Sound Bristola će prućiti Nobru, Minimalist, Ronin, Safety Breaks i Shizzla.

S DLR-om na čelu, iz Koturaljke najavljuju eksploziju zvuka i vibracija koje će vas odvesti na nezaboravno glazbeno putovanje. Njegove izvedbe uvijek su sinonim za vrhunsku kvalitetu i dinamičan spoj ritmova koji ne poznaju granice. Od suptilnih melodija do dubokih basova, DLR će osiječku publiku provesti kroz najfinije nijanse drum and bass glazbe, ostavljajući bez daha do posljednjeg tona.

Osim britanskog headlinera, Koturaljke u Epic dovode neke od najboljih lokalnih DJ-eva. Nobru, Minimalist, Ronin, Safety Breaks i Shizzla će se pobrinuti da atmosfera bude neprestano uzavrela.

Iz udruge Koturaljke za kraj poručuju “Nema sumnje da će ovo biti noć koju nećete moći zaboraviti!”

Ulaznice u pretprodaji su dostupne za 10€, dok će na ulazu iznositi 13€/15€.

FB EVENT: KOTURALJKE w/ DLR (UK) [SOFA SOUND BRISTOL]

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2