azari iii

Kraj Azari & III

Utorak, 19 Studeni 2013

Kanadski house četverac Azari & III stvar je prošlosti.

 
Barem se tako čini prema postu koji je na svojoj   Facebook stranici objavio jedan od članova, Alphonse Alixander Lanza III,  rekavši kako je  projekt došao svome kraju.
 
"Dame i gospodo, momci i djevojke, projekt poznat kao Azari & III odradio je svoje, došao svome kraju u svim namjerama i nakanama, i sada je zauvijek otisnut u svemiru", napisao je Alixander. "Naš nedavni EP Extinction Event bio je upravo to, gašenje vatre i puštanje ptice u blaženu vječnost. Bio je to raj, nebo, pakao i ne bismo nikako drugačije. Sada stiže doba Feniksa koji se izdiže iz vatre. Živjelo novo meso!", poetski se izrazio Alixander  dok službene vijesti o razlazu još nema.
 
Osnovani u 2008.,  Azari & III  već svojim prvim singlovima, "Reckless (With Your Love)" i "Hungry For The Power",  oduševili su partijanere diljem svijeta baš kao što je bio slučaj i s debitantskim albumom iz 2011. godine. U međuvremenu su nastupili na mnogim svjetskim festivalima poput Kazantipa, Movementa ili Sonara, bili su i na Harteri, te svako malo izbacili koju novu stvar ili remiks. U svakom slučaju, svijet ostaje bez odlične glazbe, ali trebamo pričekati i vidjeti što li nam spremaju u bliskoj budućnosti.
Kraj Azari & III