Skip to main content
  • 17.04.2007.

Kraj sezone u Novosadskom Gradilištu

Kulturni centar Gradilište u Novom Sadu (Srbija) zatvara sezonu nizom sjajnih klupskih i koncertnih događaja! Tijekom travnja i u prvoj polovini svibnja imat ćete priliku prisustvovati nastupima: 28. travnja – The Hacker, Milimetric Live!, 10-11. svibnja – Festival demo bendova, 12. svibnja – Deathmatch – Happynovisad vs. Baseline.

Piše: 

Početkom svibnja bitće organizirana dva izuzetna događaja na kojima će nastupiti vrlo interesantni izvođači i gosti. KC Gradilište je od početka sezone Novosađanima omogućio da svakog vikenda prisustvuju koncertima i dj nastupima – od Kud Idijota, Laibacha, Ritma Nereda, Disciplin A Kitchme, preko Anthony Papa-e, Marka Nastića, Funk’d’Void-a… Pored velikih imena omogućili su i lokalnim mladim snagama da prezentiraju svoj rad i oprobaju se u organizaciji i produkciji kulturno-umetničkih događaja. KC Gradilište je organizirao i doček nove godine sa Marshall Jeffersonom, kao i brojna događanja edukativnog karaktera, a služio je i kao baza za događaje u okviru kampanje “Bolje Izađi” i “Zimski EXIT”.

Poslije šest mjeseci intenzivnog obogaćivanja kulturnog života Novog Sada Gradilište će tijekom ljeta odmarati, a od listopada nas očekuju nova iznenađenja!

dobar house desktiop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju