Skip to main content
  • 15.02.2014.

Krek house – nova dimenzija undergrounda

Riječki program Krek house donosi novu dimenziju underground zvuka. Večeras ih možete slušati u "Molekuli".

Piše: 


Iza kulisa dva su avangardna umjetnika Sven Nalis & Mateo Klaić, a za sebe kažu kako dolaze iz različitih glazbenih pravaca. Jedan producira i svira Drum'n'Bass / Garage / 2 Step a drugi se kreće po beskrajnim prostorima techno zvuka sa eksperimentiranjem u različitim pravcima elektronske muzike.

"Baš kao i svaka dobra priča o superjunacima i ova naša utemeljena je na lokalnim pravednicima, a kako riječka scena trenutno prima svoje najjače udarce naša 4 superjunaka upustit će se u nemilosrdnu glazbenu bitku za očuvanjem onog istinskog underground zvuka. Glavni protagonisti ove priče su dva momka koje ste navikli gledati u sasvim drugom svijetlu, no za večerašnju priliku nastupaju iza imena Out Of Trolley, a back up našim underground osvetnicima čine također dva domaća momka Tikach & Bellen.

Njihova super moć je kvalitetan zvuk kojim štite glazbenu scenu i daju novu dimenziju underground zvuku grada na Riječini. Zato dođite podržati naše heroje u još jednoj epskoj bitci za očuvanje života koji volimo, a zove se glazba. Ne zaboravite, riječki „Justice leauge“ je tu zbog vas. I odlučio je. Pravda tek treba biti zadovoljena".

Prije pola noći: 30 kn
Nakon pola noći: 30 kn
Za vrijeme pola noći: 30 kn

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2