Skip to main content
  • MySpace
  • 16.01.2013.

Krenuo novi MySpace!

Vratio se Justin Timberlake s novim singlom, a uskoro i novim albumom produciranim od strane Timbalanda, a poznati pjevač koji stoji iza novog MySpacea, pokretanje je poklopio upravo s izlaskom tog singla.

Piše: 

Naslovna foto

MySpace

Kad već pričamo o novom Justinu, onda ćemo i spomenuti da je na novom singlu ugostio Jay Z-a, a album, treći u solo karijeri, zvati će se The 20/20 Experience.
{youtube}cJzRZ0T5ewc{/youtube}

Kako je krenuo singl, tako je krenuo i novi MySpace, koji se nakon beta verzije napokon pokrenuo u punom profilu, a hoće li se ljudi vratiti na ovu nekad vrlo popularnu platformu, ostaje nam vidjeti.

alt

Kao što je bilo i prije, novi MySpace namijenjen je i baziran isključivo za muziku i glazbenike, s naglaskom na povezivanju korisnika i glazbenika. Nove funkcije uključuju poboljšane usluge traženja, stalnu jukebox traku na dnu stranice, i funkciju praćenja što slušaju drugi korisnici. Glazbenici mogu pratiti iz koje zemlje dolaze njihovi slušatelji, te tako prilagođavati određene informacije, ili možda planirati gaže.
{youtube}P2Z7go11GNE{/youtube}

Prijaviti se na novi Myspace možete OVDJE.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2