Skip to main content
  • 4.07.2006.

KS i Epicentar ovog tjedna pripremaju 3 eventa

Klubska Scena i Epicentar ovoga tjedna pripremaju 3 događaja u Dalmaciji. U petak, 7. srpnja klub Exit (Vodice) bit će domaćin David Penn -u iz Španjolske (Stereo Productions) a s njim sviraju Citizen Simm i Lukas uz upad od 50 kn. Ista cijena i line-up vrijede za Penn-ovo gostovanje u clubu Tribu (Split), 8. srpnja, […]

Piše: 

Klubska Scena i Epicentar ovoga tjedna pripremaju 3 događaja u Dalmaciji. U petak, 7. srpnja klub Exit (Vodice) bit će domaćin David Penn -u iz Španjolske (Stereo Productions) a s njim sviraju Citizen Simm i Lukas uz upad od 50 kn. Ista cijena i line-up vrijede za Penn-ovo gostovanje u clubu Tribu (Split), 8. srpnja, kada ćemo otvoriti ljetnu sezonu house glazbe. Naš projekt „Studio 54 – Back To The Grooves“ u splitskom clubu Tribu održava se u petak, 7. srpnja a ulaznica je 20 kn. Odigrajte naše nagradne igre za sva 3 događaja. Ugodna zabava!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk