Skip to main content
  • alt

KS i razvoj turizma, scene i lokalnih party destinacija

Za sve ono što valja treba vremena. Tako i tvoja Klubska raste i pleše s tobom već 14 godina, koje smo proslavili u veljači ove godine.

 
Iz entuzijazma jednog nepopravljivog partijanera i želje da dalmatinska scena ima jedno mjesto na kojem se može ujediniti, 2001. s novim tisućljećem pojavila se i nova adresa www.klubskascena.hr. Mutirala je i rasla i s vremenom se proširila na područja cijele Lijepe Naše a zatim pustila pipke i interncionalno.

alt

 
Osim što je timu, koji svako jutro probude okrutno nemilosrdne budilice koje ne zanima koliko je dugo trajao party, cilj držati te informiranog o lokalnim, regionalnim i svjetskim elektroničkim tokovima uključujemo se i u kulturne događaje, flaneriramo poljanama zvuka i inovacijama s aktivnim sudionicima scene, tražimo friški info, igramo se u nagradnjačama, organiziramo evente, brinemo se za logistiku putovanja… No kako utjecaj raste rastu i apetiti.
 
Nitko ne može sve sam, ali svatko može više no što misli, pa počneš tamo gdje jesi s onime što imaš i radiš dalje, preskačeš prepreke i boriš se za stvari koje zapale iskru strasti. Tako je i došlo do inicijalnog poriva koji je oplodio projekt kojim se želi potpomoći razvoj domaćeg turizma, scene i naših party destinacija na malom plavom zakučastom kutku svijeta.

alt

 
Ove godine su nas tako putevi hvatanja sna odveli u suradnje s raznim magazinima i turističkim vodičima pa smo ukrstili ono što mi imamo, riječi i dušu, s onime što magazini nude, tj. mogućnošću da se ove riječi prošire poput plimnog vala i omoguće turistima željnim kvalitetne elektronike da nađu svoje mjesto pod suncem. 
 
Rečenice s KS udobno su smjestile u medijsku mašineriju turističkih magazina poput In Your Pocket, Hot Spots Croatia, Time Out Croatia i Yachts Croatia gdje smo clubbere proveli kroz raspon tema od festivalskih zbivanja na Jadranu za In Your Pocket kroz 6 vodiča (ZG, RI, ST, ŠI, DU, ZD), za Time Out se pobrinuli da predstavimo festivale hrvatskih promotora kao i pružili malenu posvetu i naklon najboljim lounge i beach barovima, dok je Yacht Croatia dio prostora posvetio festivalima koji naglasak stavljaju na emociju, iskustvo ambijenta, priču i probranu glazbu kao suprotnost masovnosti uobičajenih festivalskih događanja, a Hot Spots Croatia je također istražio festivale Jadrana koji su potpuno nepropustljivi.

alt

 
Kako je sama stranica Klubske Scene prerasla svoje primarne namjere tako je došlo vrijeme u kojem je prerasla i svoje govorno područje, stoga je kolateral napretka ujedno i stvaranje stranice na engleskom jeziku, clubbing-croatia.com pa na nju možeš skoknuti ovdje.
 
Dok god ima onih kojima ustanu sve dlačice na potiljku na dobru stvar nesalomljivim entuzijazmom onih koji ne znaju drugačije nego da plešu i vole nastavljamo dalje!  Dragi naši, hvala vam što živite ove glazbene priče s nama svaki dan!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop