Skip to main content
  • 12.04.2016.

KS Promo: Dr. future housea Arizen

KS Promo jaše dalje s jednako uzavrelom krvi u venama i sasvim jasnom misijom da vam donese nova mlada imena koja tek izniču na domaćem krajobrazu mašina i sintetičkog zvuka.

 

Prije 23 godine na splitskim ulicama rođen je jedan Marko. Kao drugi dio autograma upisuje Roki. No svi oni koji vole s noge na nogu prošetati elektroničkom poljanom zapamtit će ovog mladog gospodina u usponu pod imenom Arizen. 
 
Marko je mnogo više no što bi očekivao od mladosti pa kada nije za pultom ili produkcijom zakopan je u medicinsku literaturu i scena bi mogla za godinu dana dobiti doktora medicine koji živi na razmeđu kuta i slušalica. Noćna dežurstva čekaju i u ambulantama i na podijima. Čak i ako te uhvati koronarna epizoda na flooru od dragosti sve je ok, Arizen ti čuva leđa.

 
Nekoliko godina na sceni rezultiralo je s više od 10 traka, a samo ove godine online su postavljene tri trake i tri remixa. Najnovija među njima, i Arizenu osobno najdraža, je "Prostoria". Friško ispod preše pojavljuje se kao novi dodatak future house žanru koji je postao neočekivana ljubavnica nakon godina koncentracije na hardstyle. Traka je odmah po objavi pobrala samo riječi hvale i uploadana je na dva cijenjena kanala na Tubi. jedan predvodi koračnicu future house žanra, a drugi si je pod kišobran spremio 80 000 subscribera.
{youtube}grlH6ejoLlg{/youtube}
 
Marko neblagonaklono gleda na to da stvari stoje nedovršene u "coming soon" i " preview" izdanju mjesecima i godinama i vjeruje kako se rezultati postižu samo radom pa suče rukave i kreće u razvoj future housea na domaćim ognjištima zasićenim technom i tech houseom.
 
Pa onda malo future housa dok sunce sjedi u zenitu utorka. Otvorena "Prostoria" čeka, izađi malo na zrak. Doktor je preporučio!
 
Soundcloud:
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2