Skip to main content
  • 6.02.2016.

KS Promo: House meštar DJ Renick

Kako je tvoja Klubska odnedavna umetnula sasvim novu ciglu u zdanje sebe koje gradi za vas, potaknuti odgovornosti koju osjećamo kao dio medijske mašinerije, jašemo dalje s KS Promom.

 
U cilju toga da oni koji nisu do sada imali priliku ubaciti svoje ime u žrvanj zaplešu sa onima koji već jesu dobrovoljno se nudimo kao megafon mladim umjetnicima kojima treba injekcija eksponiranosti. Pa novo/staro ime koje je upalo u priču je DJ Renick.
 
Na osobnoj su otisnuli Renato Mikec, a ovom rođenom Križevčanu prvi elektronički poljubac dali su raveovi u zlatno doba na prelasku stoljeća na kojima se put prekrižio s nekima od velikih pa je kao prijatelje upisao i Morbid Sensea, Maryja, Petra Dundova, Shanea54, The Namea, Krnyu…

 
Podiji uskoro više nisu bili dovoljni i staje iza gramofona 2002. No stvarni život je tražio svoje paljenice. Završetak školovanja i posao pogurali su DJ karijeru u drugi plan na tren, no ljubav orijentiran na house nikada nije prestala. 2012. je bilo godina koju je obilježila kupnja nove opreme, satima provedenim u samoobrazovanju i uskoro su uslijedili nastupi u lokalnim klubovima po Križevcima. Danas u mikseru koji jest DJ Renick možete uhvatiti sve od Housea, preko Latino Housea, Tech Housea pa od Progressivea. 
 
A za žedne uši skok na linkove niže:
 
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2