Skip to main content
  • 27.02.2016.

KS Promo: House vožnja s Markom Sekulićem

KS Promo jaše dalje i radi ono što radi najbolje, pročišćava glasnice, baca malo tonske probe, 1,2,1,2… i zatim urla u medijski megafon.

 
Svi oni koji svoje slobodno vrijeme vole posvetiti svom elektroničkom životnom suputniku ujedeno su i dio znatiželjnog krda koje se ozari kada nabasa na nešto novo i zanimljivo, a kako mi volimo naše mlade ljude koji kao travka nađu put kroz pukotine negacija, truda, odbijanja i metli u žbicama i izađu na sunce neokaljeni s izbrušenim talentom u prstima tako je ovaj KS Promo pripao jednom Marku.
 
Prezimena Sekulić, Marko se smjestio na adresu na Lošinju, i to onom Malom, dok su ga putevi studijskih godina odveli put Rijeke. S krhkih 20 iza sebe već ima nekoliko godina produkcijskog staža krečući se pretežno žanrovskim marginama Future Housea, Deep Hosuea i Progressive Housea, dok paralelno vrti u jednom malom lošinjskom klubu.
 

 
I ovako stvari započinju. Jedna iskra zapali plamen. Marko za sada produkcijski nije vezan za nikoga radeći produkcije još uvijek isključivo za sebe usavršavajući tehniku i iznalazeći nove načine kako da u tangu tona i beta izrazi ono to ima za reći. Pa za jednu zvučnu napolitanku još nikada čutog klizni na SoundCloud i istraži danas nešto novo, tko zna možda završi kao tvoj novi favorit.
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2