Skip to main content
  • 17.01.2017.

KS Promo: Jaxx Pot

Krunoslav Nerad aka Jaxx Pot rođen je u Slavonskom Brodu u kojem živi, radi i bavi se elektroničkom glazbom kroz DJ-ing aktivno nešto više od deset godina.

Piše: 


Prvi kontakt ostvaruje krajem 90-tih, dok glazbu vrti od 2006. Kao Jaxx Pot nastupa od 2010. pretežno na domaćoj lokalnoj sceni i okolnim gradovima gdje je djelovao i kao organizator u sklopu Esaa Association. Trenutno je aktivni rezident Graffi Fest festivala u Slavonskom Brodu, a zvuk koji prezentira kroz nastupe ne može staviti ni u jedan žanr, te ga opisuje kao spoj housea te modernog techno i progressive zvuka u koji je zaljubljenik od samih početaka bavljenja glazbom.
{youtube}oZ2S_bcNNHQ{/youtube}

Svoj razvoj i djelovanje je ostvario kroz Expressed Movement organizaciju i booking agenciju sa sjedištem u Minhenu s kojom je imao dugogodišnju suradnju u cilju razvoja "brodske" i domaće scene Minhena. Iza sebe ima popriličan broj odrađenih gostovanja, a prvo pojavljivanje je imao 2006. godine u emisiji elektronske glazbe Nucleus na lokalnoj televiziji, a izdvaja nastupe na Summer Adventure Festivalu (Os), u klubu Neuraum (Minhen) te dubrovačke Lazarete, F-club u Zagrebu, RAM club u Kutini te Fresh Air party-u. Tu su još i mnogi nastupi u široj okolici u klubovima Slavonije koji su tada slovili za lokaciju dobrog elektroničkog zvuka.
{youtube}x8aPtMRnyCg{/youtube}

Kroz godine rada i učenje o poslu DJa u "underground" vodama stekao je konkretno iskustvo, te se osjeća spremnim za puno veće stvari u toj sferi.



Facebook

Soundcloud
Youtube

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2