Skip to main content
  • 28.01.2017.

KS Promo: osječki samouki drum & bass-er i psytrancer!

Tamo u malom mjestu kraj Osijeka živi naš današnji KS Promo laureat. Svjetlucavog i značenjem nakrcanog lokaliteta ispunjavanja starozavjetnog proročanstva, mladi gospodin prezimena Betlehem, kao ime nosi Juraj, koje u domeni mašina mutira u Ama Hai.

 
Ljubavnica DJ-inga uklizala je u mentalne plahte 2014. i soba uskoro postaje hram opreme gdje se samostalno obrazuje, istražuje i vježba svekoliku svetu vještinu elektroničkog kuriranja. Zainteresiran za sve oko sebe malo pomalo čisti žanrove na ono što spontano sjeda u unutarnje svemire kao njegovo i orijentira se na Drum & Bass i psytrance margine. Postaje stalno lice u manjim osječkim klubovima kroz 2015., da bi zatim imao i prvi samostalni event u Exitu. Svaki izlazak ujedno u svojoj polarnoj dihotomiji postojanja ujedno označava i ulazak u nešto novo pa tako u centar sjedaju neurofunk i techstep, dok se kompasi u posljednje vrijeme najviše spontano okreću spram underground ,minimal DnB-a i Old school neurofunka, ali i počinje puštati i dub, a psytrancerska srčika uživa sve više u dark vibe darkpsy-u te forest psytranceu.

 
Skromni počeci i sati rada napokon se vraćaju prašinom konjice uspjeha i Osijek postaje bogatiji za serijal evenata, pa ćeš tako Amo Haia loviti večeras, 28. siječnja, od desetke do predzorja u 5 ujutro još jednom u osječkom Exitu na Bass Mentalist vol. 1 eventu. Pridružuju mu se beat kolege, domaća mlada nada DnB scene Otpor koji šiba strujnim krugoviam uz novosadskog gosta Kick Konga, a s momcima ritmički šetaš kroz jungle, neurofunk i techstep. Detaljniji info o mladim momcima koji friško bacaju nove iskre u elektroničko možeš upecati na eventu ili se nacrtati u podrumu Exita za simboličku desetku novaca.
 
 
Uzmeš daljinski, premotaš na FFW do 4. veljače, aka T-10 dana do medeka i bombonjera Valentinova, i od 9 uvečer do 4 ujutro parkiraš žnirance u požeški Tom club na večer Dekompresije. Pritisak se ponekad gomila u onom međuprostoru kosti, tetiva, onoga što želiš i onoga što moraš. Ne želiš li puknuti po šavu sašij se na podiju odmah preventivno oslobađanjem napetosti i otpuštanjem tlaka koji gura iznutra. Prespiriraj van sav stres jer Ama Hai još jednom ujedinjuje snage s kolegom mu Otporom kako bi rasturio umove s neurofunkom, minimal dnb-om, techstepom i deep neurom. Upad ti je donacija, koliko želiš da bi pokrio momcima putne troškove, koju kavu i burek putem do Požege. Keš je sporedan kada je DnB jak u pozadini.
 
 
Idi pa vidi, dođi, pleši, voli, živi!
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk