Skip to main content
  • Lady Gaga
  • 26.04.2010.

Lady Gaga donosi pop-electro operu 5. studenoga u Arenu Zagreb

Lady Gaga, jedna od najuzbudljivijih i najinovativnijih izvođačica današnjice, najavila je jesenski produžetak svoje već rasprodane europske turneje.

Piše: 

Naslovna foto

Lady Gaga

“The Monster Ball tour” započinje 7. svibnja u Stockholmu, zatim se nastavlja u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj i Engleskoj te u Sjevernoj Americi. Zbog mahom rasprodanih koncerata diljem Europe, Lady GaGa se na jesen vraća u Europu i nastavlja svoju turneju koncertom u Helsinkiju 13. listopada. Zagrebački nastup potvrđen je za 5. Studenog u Areni a početak prodaje ulaznica počinje 30.travnja na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.

U skladu s kazališnim, kreativnim i inovativnim duhom Lady Gage, drugi dio europske turneje će pomaknuti granice koncertnog iskustva donoseći svojim fanovima spektakl kakav još nisu vidjeli. Kritičari diljem svijeta su mahnito pisali o prvom dijelu “The Monster Ball” turneje koju je Lady GaGa opisala kao “prvu i dosad neviđenu pop-elektro operu”. The Sun su njezin koncert opisale kao “predstavu koja oduzima dah” te “najboljim live showom koji ćete vidjeti ove godine”.

The Independent piše: “GaGa to ima u sebi, i upravo zato cijeli pop svijet želi zaplesati pod njezinom disco palicom.”. Komentirajući njezin nastup u Radio City Music Hallu the New York Times je napomenuo da “njezina turneja uvijek ponudi nešto novo vrijedno slikanja. Što je više prisutna u medijima to joj bolje ide”.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2