Lady M

Lady M svira u Londonu ovaj vikend

Utorak, 14 Ožujak 2006

Nakon ludog dočeka Nove Godine u Vertigu u  Jelsi, gdje je gostovala po drugi put u prošloj godini, svirajući s ponajboljim dalmatinskim dj-ima poput Citizen Simma, Pilleta, Lushija i dr., zagrebačka dj-ane Lady M. je napokon dobila svoju prvu priliku da se iskuša izvan granica Lijepe naše, točnije u Londonu, već ove subote 18. ožujka.

Posjetitelji Bar Locala u londonskom Claphamu, u mnogo čemu vrlo nalik na popularno zagrebačko house okupljalište No.1 gdje Lady M svira već četvrtu godinu zaredom, ove će subote imati priliku čuti kakav se house sluša u HR metropoli.

„Bar Local“ je mjesto na koje ljudi dolaze potpuno opušteni i neopterećeni time moraju li plesati, ili mogu samo stajati i slušati glazbu, popiti piće, ili ako im je volja baš se raspametiti od plesa. Sve ovo igra. Što se glazbe tiče, znam da preferiraju funky house tunes, ne prežestoke, no ne i prelagane, stoga sam pripremila puno dobrog housea, otprilike sličnog kao što puštam u Jedinici, no za nijansu žešćeg.“, kaže Lady M. „Sigurna sam da će biti i više nego odlično, jer sam puna pozitivne energije, koju ću, nadam se, kroz glazbu na dobar način uspjeti prenijeti posjetiteljima ovog mjesta.“ Idući tjedan pratite galeriju Klubske Scene jer će biti i fotozapisa s ovog događaja.

Lady M svira u Londonu ovaj vikend