Skip to main content
  • ladytron
  • 5.11.2010.

Ladytron – “Ace of Hz”

Electro-pop atrakcija Ladytron, koja je nastupala na Atlantis Festivalu 2009.,  nakon dvije godine pauze izdaje novi singl.

Naslovna foto

Ladytron

Također najavljuju "best of" klompilaciju za sljedeće proljeće kada slave deset godina postojanja. Proslavili su se s hitom “Playgirl”, a iza sebe imaju četiri studijska albuma. Globalnu popularnost priskrbio im je hit “Destroy Everything You Touch” sa trećeg albuma “Witching Hour” izdanog 2005 godine. Rasprodane turneje po Americi i Europi, puni koncerti u Kolumbiji i Kini dokazuju fanatično obožavanje benda.

“Gdje god bismo nastupali, publika je bila sve veća i veća, to nam je dalo osjećaj da je sve u našim rukama i da smo na tragu nečeg posebnog” izjavljuje Wu. Mnoštvo antiktnih sintisajzera, uz naravno standardne gitare karakteriziraju svirku Ladytrona. Kako kažu sa zadnjih albumom su postigli zvuk koji su oduvijek zamišljali, a Mirin bugarski u pjesmi “Black Cat” odiše mistikom srednjovjekovnih dvoraca istočne Europe. S albuma su proizašla tri hita “Ghosts”, “Runaway” i “Tomorrow”.

Novi singl "Ace of Hz", koji se pojavljuje u "EA Fifa 11" video igrici, izlazi 30. studenog preko Nettwerk labela. Bend također trenutno radi na novom studijskom albumu.

STREAM: "Ace of Hz"

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2