Skip to main content
  • 10.10.2008.

Laidback Luke – Stealth DJ Mix

Nizozemska je postala raj elektroničke glazbe, nakon što je utvrđeno da ova zemlja ima najviše festivala na svijetu, njihov novi izvozni proizvod postali su DJ-i moderne generacije. Fedde Le Grand, Funkerman, Laidback Luke predstavljaju novi val glazbenika koji trenutno zadivljuju plesne mase širom planete. Njihova glazba je u srcima mnogih. Stealth Records Roger Sancheza u pravo vrijeme prepozna talenta, pa je tako bilo i s Laidback Lukeom, čija karijera je za nevjerovati počela sredinom 90-tih.

Piše: 

Ogromna želja i snaga dali su mu energiju te mu se jednog dana ostvarila najveći san, da postane svjetski popularan. Nakon druženja sa Swedish House Mafiom, teško je da itko može proći neopažen, pa poslije izlaska iz studija Laidback Luke je imao što za reći. A to su prepoznali mnogi, među prvima Roger Sanchez koji mu je dao prostora za rad.

2006. je za njega bila uzlazna. Od tada pa do današnjeg dana on je obradio oko 100 pjesama, a njegov kalendar je postao prebukiran. Iz svog malog studija u Amsterdamu produkcije su ga odvele da svira na najboljim lokacijama od Ibize do Londona, Miamia itd.

Stealth Live! je novi projekt iz ove kuće u kojoj su odlučili snimati svaki set svojih DJa na partijima diljem zemlje i one najbolje, tehnički najpreciznije odlučili su objaviti. Prvi od takvih u seriji je od Laidback Lukea a pojavit će se u studenome.

Tracklisting:

1. Harrison Crump – Bingo Players Remix – PROMO
2. Fatty Boom Project – Chocolat Puma Dub – Fatty Boom
3. Martin Solveig – I Want You (Laidback Luke Remix) – CDR
4. Adele – Hometown Glory (Axwell Remix) – CDR
5. Ralvero – Party People – PROMO
6. N.E.R.D. – Everyone Nose (Voice Looped)
7. Mylo – Drop The Pressure (Laidback Luke Bootleg) – CDR
8. Cirez D. – Journey – Mouseville
9. Kristine W. – Feel (Organ Looped)
10. Laidback Luke & Tom Stephan feat. Romanthony – Show (Nari & Milani Remix) – Stealth
11. Laidback Luke & Tom Stephan feat. Romanthony – Show (Original) – Stealth
12. Daft Punk – Teachers (Laidback Luke 2008 Rework Acapella) – CDR
13. Fake Blood – Mars – Cheap Thrills
14. Thomas Bangalter – What To Do – Roule
15. Laidback Luke & Roman Salzger feat. Boogshe – Generation Noise – Mixmash

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2