Skip to main content
  • 21.10.2009.

Laurent Garnier live u Beogradu

Jedan od pionira elektronske muzike nastupa u Beogradu! Zvijezda večeri bit će Laurent Garnier koji će nastupiti uživo sa bendom u subotu, 7. studenoga 2009, sa početkom u 22h, u velikoj sali Doma omladine Beograda. Tada će domaćoj publici predstaviti svoj novi album i izbor najboljih pjesama iz svoje bogate diskografije i karijere!

Piše: 

Nastup Laurent Garniera i njegovog benda u Beogradu, u okviru drugog ovogodišnjeg BECK’SPERIENCE-a, predstavlja dio turneje “Tales Of A Kleptomaniac” koja je do sada obuhvatila više od 50 nastupa u evropskim i svjetskim metrolopama, kao i mnoge festivale (Dissonance, Orleans Jazz Festival, T In The Park, Benicasim, Beachdown, Creamfields, Amsterdam Dance Event, I Love Techno…)

Vrlo mali broj vrhunskih DJ-a i producenata posjeduje talenat i vještinu da u svoje setove i muziku inkorporira sve relevantne stilove plesne i klupske muzike, da sa lakoćom kreira uvijek svjež i jedinstven muzički izraz ostajući uvijek na vrhu bez obzira na dolazeće i odlazeće trendove. Laurent Garnier je duže od dva desetljeća prvi među njima.

Uz epitet jednog od najboljih i najpopularnijih DJ-a svih vremena, Laurent je ispisao priču o tehno muzici i kulturi u knjizi “Electrochoc” koja je prevedena na nekoliko jezika, pored ostalih i na hrvatski, a prodata u nekoliko stotina hiljada primeraka. U svibnju 2009. objavio je novi album “Tales Of A Kleptomaniac” kojim ponovo istražuje ali i pomjera granice suvremene plesne muzike. Lagodno ploveći kroz house, techno, dubstep, hip hop i jazz Laurent demonstrira fantastičnu raznovrsnost iskusnog producenta i autora, ali i neiscrpnu energiju iskrenog ljubitelja muzike. Od prije nekoliko godina poznat je i po sjajnim koncertima na kojima nastupa sa grupom vrhunskih muzičara (Benjamin Rippert – klavijature, Philippe Nadaud – saksofon, Philippe Anicaux – truba i trombon), koja je za ovu turneju pojačana starim saradnikom iz F Communications kampa Scan X-om, sa kojom uživo izvodi odabrane pjesme iz svoje bogate producentske laboratorije.

Serijal BECK’SPERIENCE se tijekom protekle 3 godine, podižući standard muzičkih događaja u Srbiji kroz vrhunsku tehničku produkciju i ekskluzivitet umjetnika koji nastupaju, nametnuo kao vodeći parti brend. Na do sada održanih sedam događaja u Expo XXI centru i Beogradskoj areni, na Beogradskom Sajmu i Ušću, pred više od 55.000 posetilaca nastupali su Chemical Brothers, Tiga, Public Enemy, Afrika Bambaataa, Audio Bullys, Alter Ego, DJ Hell, Jerome Sydenham, Efdemin, Abe Duque, dva puta je i to trijumfalno, u rasprodatom EXPO-u, gostovao najbolji svjetski klupski brend COCOON predvođen jednim od najvećih disk džokeja današnjice Sven Väth i brojnim drugim izvođačima koji nastupaju za ovaj klub.

Ograničen broj ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 990 dinara u prodaji je od 21. listopada 2009. godine na blagajni Doma omladine, u Bilet servisu i IPS prodavaonicama u Beogradu i Srbiji.  

Zaokružimo zajedno BECK’SPERIENCE sezonu 2009!

{snippet 1}

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju