Skip to main content
  • 20.02.2022.

Laurent Garnier objavio novu web stranicu s 30 godina arhive svoje karijere

Čini se da je Laurent Garnier više nego ikad odlučan otkriti sve kutke svoje karijere.

Piše: 


Nakon što je njegov dokumentarni film Laurent Garnier: Off The Record objavljen prošle godine u čast njegove 30-godišnje karijere, francuska legenda upravo je predstavila novu web stranicu punu arhiva.


Photo by Xavier Duquesne

Podijeljeno u 7 odjeljaka, stranica otkriva slijedeće:

– pojedinosti njegove biografije (1966 ON ME)
– izdanja njegove etikete (COD3 QR) (u suradnji sa Scan X)
– knjigu Electrochoc (A5 IN PRINT)
– film Laurent Garnier: Off The Record (ON FILM)
– nadolazeća izdanja (KM ON THE ROAD)
– radijsku sekciju (MHZ) sa setovima
– cjelokupnu diskrografiju (RPM) za praćenje svih izdanja od 1991.

Kada sam imao deset godina, moja soba je izgledala kao noćni klub. Bilo je tu stroboskopa, raznobojnih bljeskalica, disko kugle, DJ pult i plesni podij. Kad sam uključio opremu, stotine malih bijelih svjetala zatreperile su na stropu i zidovima moje sobe. Svaku večer sam palio svoju disko kuglu. Sanjao sam samo jednu stvar: natjerati ljude da plešu”, piše Laurent u Electrochocu. Knjiga je prevedena na 12 svjetskih jezika uključujući i Hrvatski.

30 godina poslije, jedno je sigurno: Laurent čini da cijeli svijet dobro pleše. Uronite u život francuskog DJ-a i producenta putem novog weba ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2