Skip to main content
  • 19.08.2008.

Layo & Bushwacka! – “Celebrare” remix

Poznati elektronski dvojac Layo & Bushwacka! koji nam je donio pjesme "Love Story" i "Let The Good Times Roll" vraćaju se sa novim remixom. Oni su obradili pjesmu "Celebrare" Petera Raeburna koja sada gospodari plesnim podijima širom svijeta sa karakterističnim tech-house zvukom dvojca.

Piše: 

Piše: www.clubvibes.info

Kombinacijom klasičnih elemenata kao što su bugarski hor, škotski renesansni pjevači i njujorški gypsy-punk bend, pjesma sadrži muzički DNK koji nije nalik nijednoj drugoj aktualnoj ljetnjoj pjesmi. Ubacite malo melodičnih latino vokala, harfi, violina i duplih baseva; složite sve to preko mišićavog basslinea i dobit ćete ideju kako zvuči "Celebrare". Layo & Bushwacka! su remix isprobali na njihovoj nedavnoj turneji, tako da je on već ostavio utjecaja u Miamiu i Sydneyu.

Glavešina The Olmetto Records-a radio je sa kompozitorom Peterom Raeburnom i tekstopiscem i producentom Nickom Fosterom, koji je prvobitno "isjekao" pjesmu iz reklame za Smirnoff Sea. Rezultat je euforičan remix koji kombinira klasične elemente i moderne melodije – nešto što se rijetko može čuti u današnjim klubovima.

"Celebrare" je zadobio jaku podršku od brojnih top DJ-a. U razgovoru u vezi izdanja, Layo je prokomentarirao: "Dobijamo puno zahtjeva da remixiraemo pjesme, od kojih većina nije ništa novo. Mi uvijek težimo ka šansama da obradimo nešto originalno, tako da 'Celebrare' bio previše dobra šansa da bi se propustila. Uvijek je dobro praviti pjesme koje odstupaju od uobičajenog, izazivajući istovremeno i clubbere i DJ-e."

Pjesma je trenutno dostupna i fanovima koji žele napraviti njen remix online. Ako želite čuti neke remixe ili sami pokušati, posjetite www.u-myx.com .

{snippet 1}

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk