Skip to main content
  • Layo & Bushwack

Layo & Bushwacka! debitirali za Plus8 etiketu

U 2010.g. etiketa Plus8 je proslavila 20 godina s techno izdanjima koje potpisuju Paco Osuna, Marco Carola, Skoozbot, Mike Shannon, Danilo Vigorito, Datasoul i Uto Karem.

Piše: 

 

Ovom izrazito kreativnom timu krajem godine su se pridružili i londonski dvojac Layo & Bushwacka s debi izdanjem za etiketu Richie Hawtina i Johna Acquavive. Endangered EP izašao je krajem studenoga s 2 produkcije, dok je treća poseban poklon kupcima preko digitalnog servisa.

Poslušajmo Layo & Bushwacka! – Endangered EP
1. Layo & Bushwacka! – White Rhino
2. Layo & Bushwacka! – Black Jackrabbit
3. Layo & Bushwacka! – Gray Wolf (Digital Bonus Track)

“Oboje smo razmišljali o produkciji u 2010.g. i zaključili da posljednje 4 godine izdajemo samo za Olmeto Records. Stoga nam je palo na pamet da napravimo nešto za drugu etiketu što će biti malo drukčije od klasičnih izdanja. Odluka je pala da to bude za Plus8/Minus label jer samo oni su na razini onoga što nam je bilo u glavi”, dodali su Layo i Bushwacka.

Samo ime ovog materijala ima i svoju priču a usmjereno je protiv čovjekove bez savjesne i neumorne potrage za profitom te njegovom utjecaju na prirodu. Svaka produkcija predstavlja ugroženi život a okus života je posebnog prezentiran u svakom ovom radu. Tri uratka koja stvaraju tamniju atmosferu na pravi način opisuju dugogodišnji stil ove etikete.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2