Skip to main content
  • Legacy Club
  • 11.05.2010.

Legacy Club nova zagrebačka i kozmopolitska klupska priča

Za house intense bit će zadužen Active Line Six, već višegodišnji rezident Hula Hula bara na Hvaru.

Piše: 

Naslovna foto

Legacy Club

Bez suvišnog okolišanja i brojnih epiteta, pozivamo vas na službeno otvorenje novog kluba u centru Zagreba – Legacy cluba u Mesničkoj 36! Na mjestu nekadašnjeg biljar kluba i donedavno G bara, a u neposrednoj blizini kultnog kluba Točkica, otvorili smo novu glazbenu i plesnu oazu.

Legacy club je mjesto koje će vam svaki dan nuditi najbolju uslugu, pića po džepu ugodnim cijenama i naravno  odličnu i pomno biranu glazbu. Ime Legacy club vrlo je simbolično jer se istovremeno može povezati sa raznim značenjima; od toga da je klub u starom dijelu grada koji je sam po sebi vrlo inspirativan i nosi patinu starosti do toga da legacy na engleskom znači „nasljeđe“ što u ovom slučaju znači prenošenje izvrsne glazbe na generacije budućih posjetitelja Legacy cluba.

Želite li popiti legacy-kavu u starom dijelu Zagreba, u tajanstvenim odajama Mesničke ulice ili ste raspoloženi za izlazak do sitnih jutarnjih sati, sami li u društvu…Adresa na kojoj ste uvijek dobrodošli  je Mesnička 36. U klubu u kojem se očekuje raznovrsna publika, kako domaća tako i inozemna, planira se bogat klupski program koji će trajati i tijekom ljeta zato pratite aktivnosti Legacy cluba jer će to neminovno postati jedno od vaših novih i omiljenih mjesta za izlazak.

Službeno otvorenje kluba zakazano je za petak od 23 sata. Za house intense bit će zadužen Active Line Six, već višegodišnji rezident Hula Hula bara na Hvaru i gotovo desetogodišnji rezident kultnog kluba No1. Active Line Six bio je rezident u popularnom zagrebačkom klubu "KULUŠIĆ", zatim i u klubu "88" (diva futura night) i time je postao najmlađi dj elektronske glazbe u to vrijeme.

Dvije godine bio je rezident u klubu ""EX" u Varaždinu sve do 2000. kad se otvorio kultni zagrebački klub "NO1" gdje je kasnije s Dj Nikkolom držao rezidenciju punih 8 godina. Paralelno radi i na Bodywork programu u "OTV"-u. Jedan je od pokretača poznatog house programa Body&Soul u "THE BEST-u" gdje su gostovala eminentna imena svjetske elektronske scene kao što su David Morales, Shapeshifters, Barbara Tucker, Miguel Migs, Phats&Small, Claude Monnet, Silicone Soul u kojem ostaje sve do 2005. god. Danas se Active Line Six bavi produkcijom i aranžiranjem te izdaje za inozemne labelove.

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju