Skip to main content
  • 10.03.2018.

Legendarni bend Toto u suradnji sa trap producentom What So Not

Australski trap i future bass producent What So Not objavio je svoji debitantski album koji sadrži i niz zanimljivih suradnji.

Piše: 

Odlazak na odmor u daleke krajeve za glazbenike garantira punjenje baterija, čime u sebi osjete jednu svježinu za daljne produkcijske inovativnosti. Sa jednog kontinenta na drugi uputio se Chris Emerson aka Emoh aka What So Not.

Džungla u Nikaragvi gdje je proveo svoj odmor, Majka Priroda donijela mu je i prvi album 'Not All the Beautiful Things'. Uživanjem u tamošnjim sparinama vjerojatno mu je bila inspiracija za naziv LP-a jer kako je objasnio, naziv stiže iz svakodnevnih "nevjerojatnih stvari na koje ne obraćamo pažnju".

Pričamo o eklektičnom albumu ispunjenom sa čak 15 suradnji pretočenih u hip-hop, dance i rock melodije. "Sve ovo proizašlo je iz stvarnih priča", sam je Emoh prokomentirao prilikom izlaska albuma koji je od jučer u prometu.

Osim Winone Oak, Michael Christmasa i Slumberjacka albumu su svoj doprinos donijela poznata EDM imena Dyro i Skrillex, no jedna posve druga, iznenađujuća suradnja poprimila je najveću pažnju. Američka rock grupa Toto, najviše poznata po hitu 'Africa', surađivala je sa What So Not za pjesmu 'We Keep On Runing'.

"Često sam na nastupima svirao njihovu pjesmu 'Africa' i kako se čini, zbog toga što sam ju nosio sa sobom na brojne festivale, vratila se na top ljestvice iTunesa. Dečki iz Tota pomislili su kako je to prilično smiješno. Sin Steve Lukathera, Trevor, je bio taj koji je svom ocu predložio da zajedno odradimo session. Nakon što sam im poslao zadnju snimku poslali su mi e-mail od tri strane, bili su nabrijani".

Za kraj preostaje još samo da kliknete play na spomenutu suradnju kao i na cijeli album. Kulminaciju transformacije i metamorfoze u zadnje tri godne australca What So Not, poslušajte u prilog ispod.
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2