Skip to main content
  • 23.02.2023.

Legendarni brazilski Warung Beach Club izgorio u požaru

Prije svega nekoliko mjeseci, Warung Beach Club proslavio je 20. rođendan

Piše: 

Kroz poslijepodnevne sate srijede na društvenim mrežama krenule su kružiti snimke velikog požara koji je buknuo u brazilskom Warung Beach Clubu, smještenom u gradu Itajaí.

Prema navodima na društvenim mrežama, požar je krenuo oko 10 sati ujutro, a dim je bio vidljiv i kilometrima dalje zbog velike kvadrature kluba. Informaciju i vijest o požaru potvrđena je i od strane kluba.

U priopćenju objavljenom na njihovim društvenim mrežama otkrivaju kako se u trenutku požara nitko nije nalazio u klubu te da je vatra stvorila veću materijalnu i strukturnu štetu. Požar je stavljen pod nadzor, a po završetku službene policijske istrage klub će otkriti više informacija.

Jedan od najpopularnijih klubova u cijeloj Južnoj Americi je Warung, koji je svoja vrata otvorio 2002. i od tad njeguje house i techno zvuk. Krajem prošle godine, ovaj brazilski open-air klub je proslavio svoj 20. rođendan uz veliki party na kojem su svirali Charlotte de Witte, Four Tet, Seth Troxler i mnogi drugi.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2