Skip to main content
  • 16.07.2007.

Legendarni radijski DJ i voditelj, Pete Tong premijerno u Hrvatskoj

Nakon pokretanja emisije Essential mix na BBC Radio 1 gdje predstavlja najbolje svjetske DJe i producente, Essential Series projekta i Essential Selection emisije, Pete Tong ima razloga za zadovoljstvo zato jer većina singlova koji prođu kroz njegovu emisiju ubrzo postanu dancefloor hitovi. 

Piše: 

Stoga je Pete odlučio izraditi mix kompilaciju najboljih dance hitova tekuće godine pa je istu nazvao Essential Dance Hits. Kompilacija dolazi na dva CDa a stilski se orjentira prema electro-houseu i funky houseu. Ukoliko Vas prilike ne mogu odvesti do Ibize gdje svira kao rezident u klubu Pacha (Program Pure Pacha), Pete Tonga možete slušati u porečkom Byblosu , (srijeda 18. srpnja) što će mu ujedno biti i premijerni nastup u Hrvatskoj.

Pete Tong je maestro kad se radi o odabiru najboljih komercijalnih i underground produkcija za svoj set ili CD mix. On ima savršen osjećaj za odabir glazbe koja će napraviti strašnu atmosferu na plesnom podiju. Ove godine Pete je ušao u suradnju s Sarah Main, rezidenticom Pacha Cluba pa su zajedno odlučili napraviti dvostruki CD mix za ovo ljeto. Program Pure Pacha i Pete Tong vratili su se na Ibizu. Ovaj popularni Britanac koji se proslavio svojom radio emisijom Essential Mix na BBC Radio 1 svake godine ima prepun program preko ljeta. Tongova večer održava se petkom u Pachi a otvaranje je bilo 1. lipnja. U 4 mjeseca redovnog održavanja programa Pete Tong će jednom mjesečno za rezidenta imati Sander Kleinenberga a kao programski rezidenti na svakom partiju prate ga Sarah Main ili Angel Linde. Potvrđeni gosti za ovo ljeto su Groove Armada, David Guetta, Alex Neri, Trentemoller, Sharam, Axwell, The Shapeshifters, Bob Sinclar, Joe T. Vanelli i mnogi drugi.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk