Skip to main content
  • derrick may
  • 10.11.2012.

Line up današnjoj mladeži nije važan

Jedan od pionira techna Derrick May, nije pod pritiskom nastupa, izdavanja glazbe, i današnjeg EDM-a u Americi za koji kaže da nema apsolutno nikakve veze s Detroitom i Chicagom.

Naslovna foto

Derrick May

Derricku je sad 49 godina, ima svoju izdavačku kuću i ne opeterećen je bilo kakvim dodatnim aspektima glazbene industrije, osim da i dalje ispituje svoje granice i bude kreativan kao veteran čija je glazba i način rada polazišna točka mnogim najkvalitetnijim DJ-ima današnjice. Za razliku od velikog broja ljudi koji su napustili Detroit, on je jedan od onih koji vole svoj grad i žele živjeti u njemu, boriti se za bolju budućnost kolijevke elektronske glazbe.

{youtube}HE8x4EZgOos{/youtube}

No kojim je sve posprdnim nadimcima Derrick nazvao EDM saznajte u intervjuu koji je dao za Beatport TV i za koji kaže da je samo prolazna faza te da djeca kupuju ulaznice za takve događaje bez da uopće pitaju tko nastupa. Ulaznice su rasprodane prije nego se line up i objavi, to je samo prolazna faza kojom upravlja novac. Nema tu umjetnosti i zato ga uopće ne zanima taj komercijalni pokret. Saznajte gdje je i kad jedan jedini put uživo Derrick izveo klasik „Strings of Life“.

{youtube}nzkkTZWkRmI{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk