Skip to main content
  • 14.03.2017.

LiquidNight Cirkus u karlovačkoj MalojSceni HD!

Vi čudaci, pomaknuti, distorzirani kontorzionisti svega onog običnog, klaunski nastrojeni ili krotitelji tjednih zvjeri, mađioničari svakodnevnog, trapezionisti dana… svi ste pozvani na daske koje, sada na alternativne plesne načine, život znače u karlovačkoj MalojSceni HD?

 
Pozvani kada, pozvani na što? Tvoj "kada" je subotnja večer 18. ožujka oko 22 sata, a do 6 ujutro si sa srazom dvije ekipe – one Infinitum DJ-a koji stoje iza LiquidNight noćnih bjesova, pod medijskim žigom "Zajedno za jaču scenu" akcije tvoje Klubske, i one Cirkusa. Pa pod prugastim šatorom odmaka od realnog u beskonačne loopove iz zvučnika, prije ponoći za desetku i nakon za dvostruko, te u njedra primaju momci iz Cirkusa Goran Huberger, Leclerc i Spinn, dok Infinitum nastavlja teleskopiranje u budućnost uz zagrijavanje Mateja H, a tu su i Vladimir Mrkša, Phill Dam i Thaitoy Tom.

 
Goran Huberger, rado viđena njuška u Infinitumu, počeo je prije 17 ljeta i zima u rodnom mu Karlovcu, a priča se nastavila rolati po Aquariusu na Astralisu i u varaždinskoj Ekstravaganzi, da bi 2010. otvorila i vrata Ministry of Sounda, a danas ga loviš kao rezidenta Gjure2 i SoundFactoryja.
 
Leclerc bi ti na osobnoj došao kao Marko Radovanović, koji je prvu opremu kupio 2012, a ujedno ga poznaješ i kao pokretača Cirkus programa koji je rezidenciju držao u savskom One4One klubu. Isključivo vezan za house, zasvirao je i već i na značajnim punktovima Mastersa, na Body Worku kao i Disordered programu.

 
Spinn je vrtnju započeo 1979. u Berlinu i pokupio momentum krajem 90-ih pod utjecajem engleskog tech housea. Iza aliasa skriveni Dennis Firšt, s kolegom Franom 2000. pokreće Bez Panike program u legendarnom Mungosu u Kašini, da bi od 2002. s LePhereom i Duxom pokrenuo InPulse na Radio Studentu. S Shagamom pokrenuti Deep.zg seli iz Kino Kluba u Masters, gdje nedavno s  D°greeom i Sašom Delimarom pokreće i Kontrast.
 
 
A ti fino nađeš sve one nemire u sebi koje možeš držati samo pod cirkuskim šatorom i pustiš ih da protegnu noge s nama na flooru MaleScene 18. ožujka, Ako već možeš biti bilo što što želiš, nema razloga da to ne bude plesač!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2