Skip to main content
  • alt
  • 4.10.2014.

Listopad u riječkoj Crkvi

Pada lišće, pljušte kiše ali bome i dobri partyji. Jedan od najzanimljivije nazvanih party prostora lokalno, a i šire, pripremio Vam je svakojaka iznenađenja i uživancije za listopad kako ne bi bilo dosadano ni kada kiša krene neumorno kvasiti ulice.

Crkva je jako dobro sama prenijela svoj manifest i ideju iza samog nastanka, pa tko smo mi da im se uplićemo i mrsimo račune. Stoga ćemo Vam detaljno prenijeti njihovu samonametnutu misiju ljubavi zabave, rasta i eksperimenta koju su prenijeli ovim riječima:
 
“Crkva je jedinstveno i čarobno mjesto u Rijeci, smješteno na kraju Ružićeve ulice, pored Rječine, neposredno prije ulaza u Harteru. Crkva je također zajednica slobodnomislećih ljudi. Crkva je posvećena elektroničkoj glazbenoj kulturi u svim svojim varijacijama pokreta, oblika i zvukova. Crkva je umjetnost, kreacija, sadašnjost, budućnost, osmjeh, revolucija i evolucija. Crkva je mir, ljubav, jedinstvo i poštovanje.”
 
Mi ćemo istaknuti neke od najsočnijih plodova listopadskog rasporeda a za detaljnije informacije možete baciti jabučicu tu i tamo na njihov page ovdje
 
Dakle, u utorak, 7. listopada, u noći na Dan Nezavisnosti Crkva vrti kazaljke sata unazad i poziva vas na The Return of the Great Gatsby uz vrući jazz i obvezan dresscode. Iskopajte nešto što baca na 1930-e iz ormara, nabavite cigaršpic i traku oko glave, možda haljina sa resicama ili mafijaški šešir. 

alt

 
U petak istoga tjedna dočekat će vas Sicko Disco koji će vas povesti u dubine underground elektroničkog zvuka, duboko duboko ispod površine. Ako Vam još uvijek nije bilo dosta nakon petka, subota, 11. listopada nosi prvi Krek House ove sezone.
 
18. 10 je dan za Balance.fm a u četvrtak, 23. 10., eto samo zato jer ne želite svaki puta baš izaći petkom ili subotom, navratite na Holy Beats u kojima će na svoje doći ljubitelji hip-hopa i R&B-ja. Posebni dragulj, baš kao onaj zadnji crveni gumeni medvjedić u vrećici (znaš da voliš crvene), je Pure Underground sa Miss Soulfly, a 31. bi se mogli zavući pod neku masku i otplesati pod mjesecom ovu noć vještica. Želimo Vam odličan provod sa dragim ljudima, puno plesa, smijeha, kvalitetne glazbe i dobrih sjećanja na ovu jesen. Stay cool (možda bolje warm u ovom kontekstu ali znate što mislimo)!

{youtube}aC_JpUzffO0{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk