Skip to main content
  • 12.07.2006.

Live prijenos iz Aurore povodom prve godišnjice Midnight Housea

Midnight House je emisija o modernoj elektronskoj glazbi koja se emitira nedjeljom u terminu od 22.00h na Radio Dalmaciji. Prvo pojavljivanje u eteru bilježi 30. lipnja 2005.g. gostovanjem Pere-Fullhousea. Urednik Baldo i voditelj Zoka koncept emisije opisuju kao promociju glazbenika elektronske glazbe uz obvezatan intervju s glavnim gostom, live mix, najave nadolazećih događaja te nagradne igre za slušatelje u kojima obično bude CD-a, vinyla ili ulaznica.

Piše: 

U svrhu promocije iste glazbe do sada su ugostili mnoga imena sa inozemne i domaće scene od kojih izdavajamo; DJ China, Jean-Marie Kone, Da Fresh, Pred, Le Sare, Alex Flatner, Ivan Komlinović, Chop, Iva, Zorro, Pille, Jake, Edy C, Luka Lukač. Ekskluzivne su intervjue za ovu emisiju dali Westbam, Chus, Carl Cox, Sander Kleinenberg, Roger Sanchez, Mary, Chop, Ivan Komlinović i drugi.

Više o narednim emisijama može se pronaći na adresi https://house.radiodalmacija.hr, a urednici poručuju svim DJ-ima koji žele svirati u emisiji da im se jave putem maila: house@radiodalmacija.hr .

Midnight House svoju prvu godišnjicu slavi u petak, 14. srpnja gostovanjem Johna Acquavive iz Kanade (Club Aurora, Primošten). Radio Dalmacija omogućila je live prijenos događaja u terminu od 21 – 04h a iz improviziranog studija koji će se postaviti u clubu Aurora a osim dobre glazbe u eteru ćemo čuti i par gostiju iz svijeta moderne elektronske glazbe.

Zbog velikog interesa za party proširili smo broj pretprodajnih mjesta:

SPLIT (Generalturist i San Diego)
ŠIBENIK (Nik Tours i Norris)

TROGIR (Atlas)

www.eventim.hr ili

SPLIT (Caffe Bar "Red Room")
PRIMOŠTEN (Aurora Club)
ŠIBENIK (CD Shop "Omaha")
ZADAR (Diesel Shop)

Ulaznica je u pretprodaji 70 kn, a na dan partija 80 kn.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2