Skip to main content
  • umek
  • 28.07.2013.

Ljestvice popularnosti su ego trip

Glasovanje za TOP  100 DJ-a časopisa DJ MAG je u tijeku, iskrsnule su brojne rasprave o važnosti tog istog,  a ovih se dana oglasio i naš susjed, Umek.

Naslovna foto

umek
 
Slovenski producent i DJ itekako je svjestan kako je riječ tek o popularnosti, a nikako o kvaliteti samog izvođača te priznaje kako se i njegov menadžment trudi da on bude prisutan na raznim ljestvicama.  Evo što Umek kaže u razgovoru  za Lucid o Top DJ MAG-u i sličnim rangiranjima i o njihovom utjecaju na uspješnost čije karijere:
 
“Svi se ponašaju buntovno, tvrde kako im nije stalo do rangiranja, ali na kraju krajeva svi  željno iščekuju ADE na kojem obznanjuju pobjednika. Samo mjest na ljestvici ne utječe na broj mojih gaža ni na cijenu koju naplatim za te iste, ali dobar je osjećaj biti među top 100. To je ego trip i svi ga volimo, priznali mi to ili ne. Oni koji su pri samom vrhu šute jer su sretni s rezultatima, a najviše jamraju oni koji su pri dnu ili čak nisu na ljestvici.”
{youtube}DBG7hVt6eis{/youtube}
 
Nama je Umek najbliže na umaškome Club Garage Open Airu 30. kolovoza.
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk