Skip to main content
  • alt
  • 6.08.2014.

Ljetni odabir dvojca Hunter/Game

Talijanski techno/house dvojac Hunter/Game ovih je dana posložio ljetnu listu najdražih im traka koju u potpunosti prenosimo.

 
Dvojac se probio na scenu deep house uspješnicom “Touch Me” 2011. godine, a otada su nanizali izdanja na labelovima kao što su  Hot Creations, Dynamic, Get Physical ili Last Night On Earth. Nedavno im je izašao i novi singl “Ice” na labelu Innervisions, a koji je ujedno i na prvome mjestu njihove ljetne liste.
{youtube}zMO_Q-dgpUQ{/youtube}
 
Na drugome se mjestu nalazi traka Panthe Du Princea, “Of Welt Am Draht”, u obradi legendarnog Moritza von Oswalda dok je treće mjesto pripalo Tomasu Svenssonu i traci “Recovering Patterns”.
{youtube}yqOV_LaOYlc {/youtube}
 
Suradnja Benjamina Fröhlicha i The Driftera, “Waterville”, smjestila se na četvrtome mjestu  dok se na petome mjestu nalazi Yunusova stvar znakovita naziva “Meeting Molly” u remiksu Guya J-ja.
{youtube}Av8PbQTGIp0{/youtube}
 
Ripperton je potpisnik trake na šestome mjestu, “Unfold”, a “The Fire Within”, inače suradnja čak trojice producenata – Guya Gerbera, Varoslava i Dopa – nalazi se na sedmome mjestu.
{youtube}-dw85XY8tUU{/youtube}
 
Manhookerova traka “Heartbeat” u remiksu Kresyja nalazi se na osmome mjestu dok je na devetome suradnja Garetha Whiteheada i Toma Taylora, “A Long Wait”. Henry Saiz potpisnik je posljednje trake u odabir dvojca, one “Dust & Rust”.
{youtube}dOXSMOyzQA8{/youtube}
 
 Dvojac Hunter/Game možete vidjeti i čuti u akciji već na Barrakudu.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2