Skip to main content
  • 7.05.2014.

Ljetni program Byblosa: Stiže Fatboy Slim

Ovih zimskih mjeseci dodatnim radovima diskoteka Byblos proširila je svoj kapacitet za dvije tisuće posjetitelja u zatvorenom dijelu na ukupnih šest i pol tisuća posjetitelja u otvorenom i zatvorenom dijelu.

Piše: 

Naslovna foto

Fatboy Slim


Taj dio će u ovim ljetnim mjesecima poslužiti kao dodatni plesni podij za već sada brojne najavljene posjetitelje što tuzemne što inozemne. Ovim mislima vodiljama diskoteka Byblos otvara svoja vrata i ovoga ljeta s prepunim programom velikih događaja za svačije glazbene ukuse. Diskoteka otvara 21. lipnja koncertom, dok uvod u elektronski dio sezone započinje 28.06. s producentskim dvojcem PlayOne koji ujedno snimaju i spot za nadolazeći singl.

Među istaknutim događajima ovoga ljeta svakako se ističu Fatboy Slim, Benny Benassi, Chuckie i David Morales, te trodnevni Byblos Carnival festival. Byblos će u srpnju i kolovozu raditi svaku noć sa raznovrsnim programom. Potpuni uvod u elektronski dio sezone događa se 5. srpnja kada iza DJ pulta dolazi Norman Cook, poznatiji kao Fatboy Slim. Evo i ostalih datuma:

16. srpnja – 18. srpnja: Byblos Carnival – trodnevni festival
James Zabiela, Oliver Koletzki, Stefano Noferini, Alex Cvetkov, Mladen Tomić, Vladimir Ačić i Toni ter Wonder

25. srpnja – Chuckie
1. kolovoza – David Morales – exclusive Franky Knuckles tribute
15. kolovoza – Benny Benassi
22. kolovoza – Closing fiesta – TBA – iznenađenje

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2