Skip to main content
  • 24.09.2018.

Ljubimac hrvatske publike stiže tamo dolje na jug

Kako sve bajke koje drže do sebe počinju – "Bilo je to davno davno prije… "Nije potrebno pregaziti sedam mora i jednako toliko gora, jer ova konkretna bajka postaje stvarnost na dubrovačkoj obali.

Piše: 

Pet stoljeća nakon inicijalne funkcije otpora Turskom brku, jedna utvrda samostalne republike danas je mutirala u top plesno mjesto globalne elektroničke dromomanije. Jednom ispunjena urlicima i mošusom borbe, danas joj sa zidova kapa beat. Nakon tektoničke epizode potresa koji je protresao kosti Dubrovčana i Dubrovkinja 1667., tvrđava postaje upravno središte Dubrovačke Republike, a suvremenom tebi postaje riznica sjećanja na neke od najboljih noći koje ćeš ikada provesti pod nebeskim svodom. I tako u osvit jeseni i slavlje pada prvog lista na dubrovačko tlo stiže Fedde Le Grand da protrese noć početka hladnije sezone 28. rujna.

Gospodin Le Grand stiže s nizozemskih prostranstava i beskonačno puno noći pod pojasom iskustva kao jedan od centralnih figura koje su svojim radom gradile lice onoga što nazivaš suvremenim houseom. Bez sumnje 28. rujna plešeš s jednim najvećih DJ-a u svijetu koji se proslavio hitom "Put Your Hands Up 4 Detroit" i držao neke od najutjecajnijih svjetski rezidencija od Ministry of Sound-a u Londonu i Pache na Ibizi, i nastupao u zemljama svih zakutaka svijeta. njegova specifičan vještina jest remix pa s je kroz svoju dugotrajnu karijeru preuzeo preuredio stvari ekipe kao što su Coldplay, Madonna, will.i.am, Robbie Williams, Everything But The Girl, Fatboy Slim, Shakira, Rihanna, Mariah Carey, Micheel Jackson, Faithless…. Fedde nije stranac ulicama Dubrovnika i ovaj nastup dolazi kao repriza spektakularnog prošloljetnog plesnjaka house glazbe  njenom najboljem obliku.

Za upadnice dakako kližeš OVDJE i u pretprodaji loviš svoje po cijeni od 100 novaca, ili 150 od utorka nadalje.

Ideš, dođeš, vidiš, pleše, stvoriš sjećanje i pođeš kući sretan. Dobro nam došli u dubrovački klub (elektroničke) kulture!

[Event]


 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2