Skip to main content
  • lollobrigida
  • 29.08.2012.

Lollobrigida nikada ne miruje

Ako govorimo o bendu koji je zaigran, pomalo luckast, šaren, zabavan i pun iznenađenja te da ne gube ni trenutak, onda je sigurno riječ o društvancetu iz Lollobrigide i njihovim novim projektima.

Naslovna foto

Lollobrigida

Prije svega je potrebno naglasiti da se Petra vratila Lollobrigidi te da su bogatiji za novog najmlađeg člana, malu Lollicu koja će od sada biti stalna postava benda na njihovim nastupima.

Osim prinove Teleoperater VIP Srbija licencirao je pjesmu "Volim te" za svoju najnoviju kampanju "Iznenađenjima nikad kraja". Kampanja će trajati dva mjeseca, a reklamni spot možete pogledati u nastavku.

{youtube}gd6t97e8aPU{/youtube}

Lolle su ipak naglasile kako se nadaju da će tarife u reklami  biti povoljne kako ne bi oni poslije bili krivi za visoke račune korisnika.

Uskoro izlazi i regionalni kompilacijski CD s obradama pjesama čuvene grupe REM na kojem će se naći i Lollobrigina obrada velikog hita "Shiny happy people", naravno, u njima specifičnom disco-electro pop stilu. Lollobrigida je jedan od regionalnih izvođača odabran za ovaj projekt uz imena poput Siddharte, Elvisa Jacksona, Bambi Molestersa, Zorana Predina, Massima, Vlade Kreslina i drugih.

CIjeli projekt zaokružit će se velikim koncertom na kojem će nastupiti svi izvođači s kompilacije, a koji će se održati 08. rujna u Ljubljani.

{soundcloud}https://soundcloud.com/val202/38a7ffb3{/soundcloud}

 Lollobrigidu ćete, osim u Ljubljani, moći čuti i na velikim nadolazećim festivalima Warrior Dance u Beogradu 15.rujna na kojem su headlineri The Prodigy i Skrillex te Glory Dayz u Zagrebu gdje će pozornicu dijeliti sa Saint Etienne, Cults, Spiritualized i brojnim drugim izvođačima.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2