Skip to main content
  • 21.02.2023.

LoM: Novi koprivnički bend žanrovskom fuzijom predstavlja debitantski album

Koprivnica ima novu glazbenu uzdanicu koja se odaziva na LoM i neobičan je spoj različitih žanrova

Piše: 

LoM je tročlani sastav iz Koprivnice osnovan 2020. godine, kojeg čine basist i motor benda Aleksandar Rapaić, Leo Benkek na gitari i pjevačica Dragana Pandža. Kombinacijom raznih žanrova koji idu od rocka, elektronike, drum and bassa i etna – stvaraju svoj specifični glazbeni izričaj.

Sa svega nekoliko nastupa iza sebe fokus stavljaju na stvaranje svog prvog albuma pod nazivom "Prilike" koji sadrži 11 pjesama, a od kojih su pjesme "Svemir" i "Kosa" predstavljene publici u obliku spota.

"Prilike" je album na kojem LoM radi već duže vrijeme i od početka do kraja, u svih 11 pjesama stopio se odraz raznih ljudskih stanja i emocija u kojima se mnogi itekako mogu pronaći.

Mix i master gotovo cijelog albuma "Prilike" djelo je Filipa Motovunskog (FM Mastering), osim za pjesme "Svemir" i "Kosa" gdje je u potpisu Leonard Klaić.

Kako zvuči fuzija rocka, elektronike, d’n’b-a i etna poslušajte kroz album “Prilike” na streaming servisima.

Popis pjesama:

Utopljen

Kosa

Svemir

Prilike

Lom

Djevojka

Vrtim se

Srećo

Lakše dišem

Oduzmi sve

Vatra boja

sonus 2
paul 2 mobile
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.