Skip to main content
  • 21.01.2009.

Londonski The End odlazi u povijest

Londonski klub The End ovog vikenda će zatvoriti svoja vrata. U subotu se sprema "closing party" na kojem će ulaznica biti 40 Funti ako gosti ostaju do 6 ujutro, ili 20 Funti za one koji bi došli samo na after-hour. Ova institucija elektronskog zvuka definitivno je napisala jedan dio povijesti plesne glazbe i svima će nam ostati u sjećanju. Za subotnji party sviraju uvijek rado viđeni rezidenti Laurent Garnier , Layo & Bushwacka i Mr. C te gosti Erol Alkan, Ben Watt i Jimpster.

Piše: 

Ovo će biti noć bez glazbenih ograničenja pa bi clubberi trebali uživati u vrhunskim čarolijama deep house, tech-house, electro, breakbeat, techno ali i tko zna koje još fuzije zvuka čime će se nakon after partija magične prostorije The Enda zauvijek zatvoriti a London ostati posramljen za gubitak još jedne utvrde elektronske glazbe.

After party će trajati do kasnog poslijepodneva a svi koji čitaju ovaj članak i slučajno se nađu u Londonu 24. siječnja nemojte ni pod koju cijenu propustiti posjetiti The End. Za posljednje zbogom od Klubske scene poslušajte na našem Video Portalu legendarni uradak "Lovestory" kojeg su napravili Layo & Bushwacka, domaćini ovog kluba.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2