Skip to main content

LoopJunkies presents Karantena 3.0.

Izvrsni projekt s ciljem promoviranja drum `n bass glazbe, Karantena 3, kojeg su pokrenuli LoopJunkiesi iz Splita, vjerojatno je najisčekivaniji događaj u gradu Splitu kad se radi o dnb glazbi. LoopJunkiesi su skupina mladih audio-vizualnih osoba koji istovremeno promoviraju i glazbu i VJ-ing.

Piše: 

Nakon prva dva događaja pobrali mnogo odličnih reakcija kako od kritike tako i od publike u pogledu njihovog projekta Karantena na kojemu promoviraju dnb glazbu. 3 mjeseca trebalo je počekati do organizacije trećeg izdanja iz serije Karantena. Tako ćemo ove subote gledati nastupe Riječkog teama MASA koji djeluje i postoji od 2003. godine s svojim [dramen'beis] programom u klubu Točka. Ugostili su: confusion, sub:system, Illegal krew, LoopJunkies i mnoge druge u svom programu.
Članovi MASE su Sven Nalis, Helena, Yazna, Antwone, Flip i SHL, te Lole.Kee.Bolek kao stalni suradnici MASE! Osim njih predstavljamo i riječki vizualni team Lole.kee.bolek ova Audio/vizualna grupacija proizašla iz zajedničke suradnje na profesionalnim projektima i druženja na raznim drugim projektima koji uključuju live performing, VJ-ing, DJ-ing, audio/video produkcija, grafički design i fotografija, web tehnologije..

Pod ovim nazivom djeluju od 2005.g., a ime uzimaju po popularnim likovima iz dječjih crtića iz razloga što su, poput njih, uvijek spremni na dobru zabavu i pustolovine. Video instalaciju ce postaviti Xplode iz LoopJunkies tima vec poznat dobrim video kolažima. Publiku zeljnu toga ni ovaj put nece razočarati! Osim MASA kru-a nastupiti će i LoopJunkies rezident DJevi DRIZZT i VIZITOr. Karantena je na rasporedu u subotu, 13. svibnja u klubu "Kocka".

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop