Skip to main content
  • 14.11.2007.

Loopmasters Artist Series V1: Aquasky – Electro House & Breaks

Jedan od najboljih team-ova u proizvodnji glazbenih sample-ova u svijetu, Loopmasters udružili su snage i odlučili napraviti kompilacijsku seriju na DVD-u koja bi uključivala knjižnicu sample-ova određenog producenta, ili glazbenika elektroničke glazbe. Kompilacija nosi naziv Loopmasters Artist Series.

Piše: 

Njihov je plan da pridobiju sve značajnije umjetnike elektroničkog smjera koji bi na takvom izdanju prezentirali svoj rad i jedinstvene zvuke koje produciraju.

Na prvom izdanju ove serije nalaze se legende drum & bass glazbe Aquasky.
Sample CD masters Loopmasters have teamed up with drum n bass-turned breaks legends Aquasky to release to release the first in a new series of artist-based sample CDs ‘Loopmasters: Artist Series’ the first of its kind where this highly acclaimed company will join forces with leading artists from different electronic genres to produce a high quality and extremely adaptable sample DVD library showcasing each artists unique production sounds.
 
Za cijenu od 29,95 američkih dolara moći ćete postati vlasnik ove kolekcije, a Loopmastersi najavljuju za budućnost slična izdanja koja potpisuju Marshall Jefferson, Trafik te deep house umjetnici Harley & Muscle.

dobar house desktiop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju