Skip to main content
  • alt
  • 12.02.2015.

Love juice natapa podij Sirupa za Valentinovo

Znaš da voliš sokove, no ima li slađih od onih ljubavnih u koje se pustiš čitav, svim svojim bićem, uđeš u flow i dozvoliš da te natope i prožmu svaki atom.

 
Na stranu sad prljave misli koje su vam uklizale (da, namjeran odabir riječi, wink wink) u um, Sirup ovoga dana gospodina Valentina ima najbolji program u gradu. 
 
Ljubav bi trebala biti nešto što živiš i slaviš svaki dan i Valentinovo, kao dezignirani svjetski dan pokazivanja iste kupnjom golemih medvjedića, cvijetuljaka, dan kada čokolaterije ostaju praznih polica i mašu bijelom zastavom i kada je grad sklizav od masažnih ulja, a lisnica prazna od grandioznih, dopaminom infuziranih, gesti ljubavi, na ovaj floor dolazi 6 renomiranih DJ gostiju.

alt

 
Ako si pomislio – “Ohhh… zanimljivo, paran broj!” – na dobrom si tragu Sherloče, jer ova šestorka su monomeri trijade domaćih DJ parova. Ima li prikladnijeg načina no da se iza pulta baš kao i u životu, izvan mračnih floorova, oslone leđa o leđa pa će tako b2b setovima pretsjedati Lilacube i Funk Guru, Emphatic Affinity / Sylph i Gogolesko te Lucija i After Neven.
 
Nikada nisi toliko živ kao kada voliš pa dođi i živi s nama do daske od jedan nakon što ure otkucaju ponoć pa sve dok zora ne ustane u 7 i ne obasja, s vala ljubavi upravo sjahali, grad.
 
No ako smatraš da su bogovi partyja baš petak (ovoga puta kobni 13.)  odredili kao dan za puštanje pare navrati nam i tada oko jedinice jer u bijeli svijet ispraćamo starog prijatelja kluba Vlatka. Za pultom su Basta, Sergej Snooze i Tai a zamaskiraš li se na, nečistim silama natopljenu noć, umjesto za 50 upadaš za 30 HR novaca. Pis aut i sretan vam rasplesani vikend dragi naši!
 
 
sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2