Skip to main content
  • sven vath
  • 16.05.2013.

Ludilo od line upa

Nakon iznimno uspješnih Cocoon Heroes partyja lani, Sven Väth i njegova družina vraćaju se ovog ljeta u Amnesiu za svoju četrnaestu sezonu.

Naslovna foto

sven vath
Počevši 10. lipnja, rezidencija  Cocoon at Amnesia ponedjeljkom  traje sve do 30. rujna, a Papa Sven za sebe je rezervirao čak 12 datuma uključujući i onaj početni. Na inicijalnome će mu se partyju pridružiti i Sascha Dive te Guy Gerber u live verziji dok su za terasu zaduženi Dorian Paic, Julien Brecht i Ricardo Villalobos. Villalobos ima čak sedam svirki tijekom sezone, veliki Chris Liebing svira 8. lipnja zajedno s Benom Klockom te 26. kolovoza s Marcelom Dettmannom, Adamom Beyerom i Dubfireom.

{youtube}Hi1zvZkcFmk{/youtube}

Loco Dice ima tek tri svirke ovog ljeta, a  na onoj 9. rujna pridružuju mu se Dixon i Âme. Carl Craig, Guti, Seth Troxler, Ellen Allien, Richie Hawtin i  Planetary Assault Systems u Amnesii će raspamećivati plesače tek jednom, ali i to je i više nego dovoljno.  
Sven Väth pomno je odabrao umjetnike s ciljem kako bi predstavio ono najbolje od housea i techna, stavljajući tek dvojicu, trojicu po partyju kako bi svatko dobio dovoljno vremena za predstavljanje svoje filozofije zvuka. S ovakvim line upom koji prizivlje u misli teleportaciju. Amnesia će zasigurno opet osvanuti na listi najboljih svjetskih klubova, a na Ibizi to ionako već odavno jest.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2