Skip to main content
  • la folie
  • 21.05.2013.

Ludost Marca Houlea

Čini se kako je kanadski producent Marc Houle hiperaktivan jer tek što smo doznali o suradnji s Miss Kittin, evo njega sa synth – pop projektom čime potvrđuje svoju neopterećenost žanrevima.

Naslovna foto

la folie
 
Da bi se mogao uputiti u synth – pop, dao je naslutiti već njegov album „Undercover“ iz 2012. godine na kojem su veliku ulogu igrali vokali. Bend nazvan „La Folie“ ili „Ludost“ po naški osim njega čine i njegov prijašnji suradnik Joaquim dos Santos, cijelu pak je priču zaokružila vokalistica Clelia Cantoro.

{youtube}brvf-Kz4em4{/youtube}

„La Folie“ će imati premijerni nastup u Berghainu 9. lipnja najavivši ga kao „mješavinu pop glazbe napravljenu za otežano lako slušanje“, odnosno ispreplitanje klasičnih synth-pop zvučnih arhetipova i mračnijih techno zvukova. Zasad su izbacili službeni video-uradak za stvar „Her New Dress“,  ali ne zna se još ni naziv albuma, a kamoli datum izlaska. {youtube}QD5MeAxD5v4{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk