Skip to main content
  • luka k
  • 5.06.2013.

Luka K u Kaliforniji

Na novopokrenutome festivalu Asteria u južnokalifornijskome gradu Oak Springs hrvatska scena ima i svog predstavnika – Luku K.

Naslovna foto

luka k
 
Luka K, pravim imenom Luka Kalinić, jedan je od najznačajnijih aktera deep/techhouse scene u nas, a ujedno je i zajedno s Nicole još 2010. godine pokrenuo klupsku večer Reform zahvaljujući kojoj smo u Zagrebu imali prilike čuti Shur-I-Kana,  Shauna Reevesa, Eddieja Richardsa, Davea Mothersolea, Asada Rizvija i niz drugih veličina svjetske scene.
 
Sam Luka K u glazbenim je vodama od 2004. godine kada je nastupio na sada legendarnom programu ‘Stereo Studio’ u zagrebačkoj Tvornici gdje je kao rezidenta ostao sve do 2006. godine. Otada je svirao u najpopularnijm klubovima u Hrvatskoj  kao što su Tvornica, Boogaloo, The Best, (Zagreb), Porat (Pirovac), Lazareti (Dubrovnik), Monvi (Rovinj), Extravaganza (Varaždin), Jungla, Masters (Split), Barbarellas (Zadar), a sada je na red došla i Kalifornija.

 

 

SMS Mix 41 – Luka K by Stop Making Sense on Mixcloud

 

 

 
Asteria je četverodnevni festival, od 6. do 9. lipnja, smješten usred kalifornijske pustinje koji je posvećen simbiozi glazbe i prirode s naglaskom na radu na sebi. Tijekom dana festival, u sklopu kojeg je i kamp, nudi niz aktivnosti  kao što radionice, igraonice i opuštaonice dok se noću pretvara u party zonu s ritmovima koji bacaju u hipnotičko stanje za što će se pobrinuti, uz Luku K, čak još 40 DJ-eva.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2