Skip to main content
  • 7.02.2012.

Luke Solomon dočarao brazilski D’Edge

Kako bi se jedan Dj i producent koji broji već 18 godina na sceni trebao odužiti klubu koji mu je omogućio da bude dio najboljih partija na svijetu i zbog kojeg će u povijesti razvoja elektronske glazbe stajati i njegovo ime, ne postoji bolji način nego upravo glazbom.

Piše: 

Naslovna foto

Luke Solomon


Luke Solomon odlučio je za seriju izdanja legendarnog brazilskog kluba D'Edge napraviti CD kompilaciju na Kompakt etiketi u koju je uložio i truda i vremena pa kaže:

„Ovo je prvi CD na kojem sam radio toliko dugo vremena. Imao sam vremena razmišljati i izmjenjivati, imao sam vremena sve ponovno selektirati i na kraju doći do točke u kojoj sam uvidio da ovaj album može imati svoj tok od početka do kraja. Najteži dio svega je činjenica da sam bio ograničen na 78 minuta. Morao sam suziti toliko široki spektar housea za koji inače imam po nekoliko sati da ga prezentiram publici.

Nakon dugo vremena primjećujem da su moji setovi sve više počeli dobijati na intenzitetu. Nadam se da će jednog dana svaki dio glazbe koju sam odabrao biti bitan umjesto da postane samo još jedna plesna ploča koja će postati modna i trendovska hrpa smeća. Također sam pokušao napraviti nešto što će dočarati moju koheziju s brazilskim klubom Edge koji mi je omogućio da budem jedan od rijetkih internacionlanih DJa koji su gostovali od samog početka stvaranja scene u tom klubu u kojem sam se ujedno od samog početka osjećao kao kod kuće.

Istinski se nadam da ću ovim CD-om spojiti internacionalnu publiku i stvoriti onu novu koja će jednoga dana imati priliku iskusiti zaista fantastičnu atmosferu u klubu koji prije svega predstavlja odličnu glazbu.“

Kompilacija Cutting Edge bit će objavljena 13. ožujka, a u međuvremenu Luke radi na remiksima poput onog Lane del Ray „Blue Yean“, Gotya and Kimbra „Someone that I used to know“ i legendarnog DJ Parrota aka Crooked Man. Povodom promocije ove kompilacije Luke je bukiran sve do lipnja.

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2