Skip to main content
  • 14.12.2021.

Maceo Plex baca čašu s pulta i pogađa partijanericu na flooru

Bizarna nesreća dogodila se 3. prosinca na zabavi u poznatom Warung Beach Clubu u Brazilu

Piše: 

 
Maceo Plex bacio je čašu u gomilu i ozlijedio lice jedne žene. 

Nekoliko očevidaca izvijestilo je da je čaša udarila ženu u gomili i nakon čega joj je potekla krv iz nosa. Nekoliko dana kasnije pojavila se snimka Amerikanca u kojoj se ispričava zbog ovog djela.


Kao kompenzaciju , Maceo Plex (koji je nedavno objavio svoj posljednji album) obećao je ženi doživotni VIP pristup svim Warung događajima i pokrivanje svih medicinskih troškova. Prema njegovim riječima, žena je za sada prihvatila ispriku.

 
 
U video poruci Maceo Plex kaže:
 
“Pozdrav svima u Brazilu i Warungu koji su me nedavno vidjeli kao DJ-a. Želim vam se ispričati. Jučer su mi rekli da je čaša koja je glupo bačena u publiku udarila mladu damu i zbog čega joj je potekla krv iz nosa. Nema isprike. Dogodila se greška."
 
“Ljudi iz Warunga su mi rekli da će se pokušati brinuti o vama i naravno da sam ponudio da platim svu medicinsku njegu koja vam je potrebna, a također da vam trebamo ponuditi doživotno VIP članstvo. Bili ste tu da me podržite i na kraju sam Vas povrijedio. Osjećam se loše zbog toga. Nadam se da ću se moći vratiti u Warung i da će me prihvatiti tamo u svojoj prekrasnoj zemlji kako bih opet mogao svirati tamo. I naravno da se to neće ponoviti. Ponekad bacim slušalice i ovaj put je to bila gotovo prazna plastična čaša. Nisam to trebao učiniti. Jako mi je žao."

Video pogledajte ispod, kao i komentare razočarane publike

sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk