Skip to main content
  • 1.08.2016.

Maceo Plex i 10 setova u 24 sata!

Sve je veće u Texasu, sve je glasnije na Kubi. Spojiš ovo u mixeru i dobiješ Maceo Plexa, kubanskog Teksašanina koji je kaslić trajno smjestio u Barcelonu.

 
Golemi kolosusi od izdanja kao "Going Back" te serija famoznih "Conjure" singlova ili ultimativni hit "Solar Detroit" postavili su ga kao jednog od esencijalnih figura scene čije produkcije su se rađale na labelima kao što su "MINUS", "Kompakt", "Drumcode", ali i njegovoj osobnoj "Ellum" etiketi. Kao Erica Estornela ili pod aliasima Maetrik ili Mariel Ito,  mogao si ga zateći na čelu povorke golemih festivala, a ljeto 2016. došlo je i s novim party serijalom na najrasplesanijoj globalnoj plaži i ibiza pleše na "Mosaic" – eklektičnu, žanrovski kliznu večer koju zanima cjelokupnost elektroničkog iskustva. 

 
26. srpnja tako je označio vrhunac Mosaica s 24 sata glazbe odvojenih u zasebnih deset odjeljaka na jednako toliko legendarnih lokacija španjolskog otočja, kao posvetu puzla prirodi elektroničkog zvuka koji je oblikovao otočni, a posljedično i svjetski. zvuk. Tata Ellum Audia i glazbeni slagatelj mozaika odlučio je krenuti na istraživanje i stvoriti koherentni presjek svih onih zvukova i mjesta koji su Ibizu učinili mekom i obećanjem samome sebi svakom plesaču koji drži do sebe. I tako postaješ ikona – napraviš nešto što još nikada nije bilo učinjeno zato jer tvoj unutarnji metronom i goreća želja čak i nakon desetljeća svakodnevnog urona na dah u glazbu i dalje traži od tebe da ideš naprijed i istražuješ. Pa kako je gospodin Plex svoju misiju objasnio sam nalukni se niže.

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2