Skip to main content
  • 13.09.2022.

Magic Box #8 u nedjelju, 18. rujna, u izravnom prijenosu na HRT 3

Nakon sedam online koncerata Magic Box ulazi na televiziju

Piše: 

U nedjelju, 18. rujna od 18 do 23 sata Radio 808 i Pozitivan ritam predstavljaju Magic Box #8 u izravnom prijenosu na Trećem programu Hrvatske televizije.

Smotra nezavisne i alternativne scene, koja je u trogodišnjem ciklusu okupila 38 izvođača širokog stilskog spektra, pridružuje se proslavi desetog rođendana Trećeg programa sa svojim najjačim izdanjem. Na petosatnom koncertu u dvorani HUB 385 nastupit će Porto Morto, Sara Renar, Kozmodrum, Aklea Neon & Sound Doulas, ŽEN i HRAM, uz voditeljski par Ida Prester & E-Base. Gledajte Magic Box u nedjelju uživo na HTV3!

Satnica koncerta
18:03 HRAM
18:50 ŽEN
19:42 Aklea Neon & Sound Doulas
20:32 Sara Renar
21:24 Porto Morto
22:16 Kozmodrum

MAGIC BOX #8 LINE UP

PORTO MORTO – zagrebački art pop kolektiv s reputacijom jednog od najboljih domaćih bendova u posljednjih nekoliko godina. Podjednako omiljeni kod publike i kritike, za aktualni album "PORTOPOP" nagrađeni Porinom u kategoriji alternativne glazbe.

SARA RENAR – alternativna umjetnica, svestrana kantautorica, istinska diva hrvatske nezavisne scene i glazbenica s najviše nastupa u Magic Boxu. Prošle godine objavila je svoj ponajbolji album "Šuti i pjevaj".

KOZMODRUM – instrumentalni electro jazz projekt bubnjarskog virtuoza Janka Novoselića. Jazz combo s tri podjednako hvaljena studijska albuma, još jači u nadahnutim koncertnim interpretacijama i improvizacijama.

ŽEN – zagrebački audiovizualni kolektiv i indie-post-rock trio koji već dvanaestak godina nastupa u istoj postavi. Iza njih su tri albuma (četvrti u pripremi) i skoro 400 koncerata odsviranih na redovitim europskim turnejama.

AKLEA NEON & SOUND DOULAS – kantautorica i globtroterica Aklea Neon nakon izlaska debitantskog albuma "Dođi na joji" predstavlja se u ponešto drugačijem i puno energičnijem izdanju uz novi prateći sastav Sound Doulas.

HRAM – šibenski kolektiv HRAM novi je predstavnik reperske stare škole. Prošle godine HRAM je objavio prvi album "Bijes" i odmah pokazao kako se s njim mora najozbiljnije računati u svakoj projekciji budućnosti hrvatskog hip hopa.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk