Skip to main content
  • 7.04.2019.

Magic Sound of Dalmatia – cijela Dalmatinska scena svira i pleše na jednom partyu

Projekt "Magic Sound of Dalmatia" po prvi put od postanka elektroničke scene u ovom podneblju okuplja aktere dalmatinske elektroničke scene na jednom mjestu.

Piše: 


Party će se održati u subotu, 1. lipnja na 3 floora primoštenskog kluba "Aurora" gdje će nastupiti preko 20 DJ-a koji žive i rade na potezu od Zadra do Dubrovnika. Organizatori navode da će se party održavati tradicionalno jednom godišnje i da će line up biti uvijek šarolik, odnosno iz godine u godinu plesat ćete na različita imena.

Dalmatinska scena obiluje vrhunskim DJ-ima, producentima, kolektivima, promotorima… Ideja proizašla iz ovog projekta jest da se svi zajedno okupe uoči ljeta na jednom unikatnom partyu i slave ples i glazbu jer to je ono što svih pokreće.

Samim time kao mjesto postanka scene odabrana je Aurora jer ni jedan klub u Dalmaciji nema tako dugu, bogatu i neiscrpnu povijest kao što je to upisano na flooru primoštenske ljepotice.

Aurora već od samih početaka sredinom 90-tih uključuje se aktivno u promociju elektroničke glazbe gostovanjima stranih i domaćih izvođača odgojivši generacije DJ-a i samih ljubitelja ovog zvuka. Uređena u klasičnom mediteranskom duhu slovi za jedan od najljepših klubova na jadranskoj obali, a otvorena je sa jednom idejom u mislima:

Po uzoru na rimsku božicu zore, Aurora je mjesto za sve one koji žele doživjeti zabavu do ranih jutarnjih sati zore.

Aurora sugerira svjetlo, nošena na mekim leđima istoimene rimske božice zore čije suze postaju jutarnja rosa, Aurora je naziv plesa svjetla blizu polarnog kruga, nosi ono što razbija mrak postojanja, a za tebe znači čekanje jutara u Primoštenu.

Kompletan line-up, te Early bird ulaznice bit će objavljeni za nekoliko dana. Novosti pratite na FB stranici projekta.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2