Skip to main content
  • alt
  • 27.01.2015.

Majstoru housea zvučni rog oduzeo sluh

Kada čovjek čiji život je glazba ima noćnu moru ona obično uključuje gubitak sluha. Upravo ovo se dogodilo čikaškom majstoru housea Lil Louisu u mančesterskom ogranku Sankeysa.

 
Perpetuum mobile čikaškog housea Lil Louis u subotu je doživo bizarnu nezgodu koja bi mogla zauvijek u tračnima zaustaviti do sada plodonosnu karijeru. Ovaj veteran floorova pretrpio je gubitak sluha uzrokovan udarom zraka iz zvučnog roga. Za sada se čini da je šteta ireverzibilna.
 
Kako je do incidenta došlo? Louis se pojavio u Sankeysu kako bi obavio tonsku probu za gažu koju je trebao vrtiti te večeri i za vrijeme probe jedan od menađera se išao pohvaliti novim zvučnim rogom koji je opalio poprilično blizu Lil Louisova lijeva uha.

alt

 
Louis sam je u složbenoj izjavi rekao: “Komprimirani zrak koji je izletio van bio je glasniji i oštriji od bilo čega što sam ikada čuo. Užasno je zaboljelo, poskočio sam i zavrištao. Nakon boli je uslijedilo intenzivno zvonjenje i prigušena tišina. Lijeva strana prostorije je utihnula i nisam mogao čuti ništa osim te zvonjave.” 
 
Ne znamo je li Louis ikada dobio ispriku ni kako će se priča odvijati dalje no nadamo se da ovo ne znači kraj jedne karijere. Punu izjavu i podršku fanova pročitajte u izjavi na službenom fan pageu. Želimo brz oporavak!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk