Skip to main content
  • 14.06.2011.

Makarski Petar Pan objavio imena

Diskoteka Petar Pan u Makarskoj koja se otvorila na mjestu legendarne Opere i četvrtu godinu zaredom odlučno radi na promicanju elektronske kulture. U ovoj diskoteci prve godine slušali smo i nešto konkretnije goste poput Ian Pooleya ili Jean-Marie Konea.

Piše: 

Naslovna foto

Petar Pan Makarska


Onda je uslijedila komercijalizacija s imenima kao npr, Niki Belucci, Viktoria Metzker ili StoneBridge. Ove godine sezona se otvara već 16. srpnja s rezident DJ-ima a prvi pravi izlet prema Makarskoj valja napraviti 20. srpnja kada klub predstavlja novog rezidenta house programa Halioza iz Splita.

Halioz je splitski glazbeni entuzijast koji DJ-anjem izražava svoju strast prema pop i plesnoj elektroničkoj glazbi. Set mu objedinjuje žanrove i ritmove koji uvijek započinju čistim izravnim electro soundom a završavaju, u ovisnosti o atmosferi, u houseu, tranceu, tribal i minimal ritualima ili pak podjednako na old school hitovima elektronike te najnovijim gitarskim riffovima disco punk, nu rave i post dance izvođača. Najviše voli remixe (Deadmau5, Soulwax, Boys Noize, A. Van Helden…), a od izvođača Chemical Brothers, Mobyja, Leftfield, Underworld, Simian Mobile Disco, The Presets, Royksopp, Cut Copy, Banco De Gaia, Groove Armadu…

Program House Phenomena 27. srpnja dovodi Viktoriu Metzker iz Mađarske koja osim ljepotom goste privlači electro-house hitovima. 5. kolovoza Mash-up RnB, house i electra radi Latin Prince iz Los Angelesa a kraj programa sa stranim gostima je predviđen 10. kolovoza kada ćemo presjek house, tech-house i progressive zvuka koji iz Londona donosi Miss Mavrik.

Sve u svemu mršava sezona za Petar Pan, ali ove godine odlučili su 6 dana u tjednu raditi samo strani program šta je u neku ruku za podneblje u kojem se nalaze vrlo odlučan potez.

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2