Skip to main content
  • 27.06.2008.

Manibus – Distortet Roads EP (Soundmute Rec.)

Projekt Manibus predstavlja vec odavno daleko poznat DJ i producent, Nikola Vujnovic koji je zastupljen i u takodjer poznatom projektu Prosper. Ovaj, mladi momak ali stari producent, na elektronsku scenu stupa davnih 90tih a pod svojom oformljenom organizacijom STS music prati nas vec 7 godina. Zabilježivši mnoga izdanja pod imenom Prosper i Manibus, za razne svetske etikete poput Etnica net, YSE, Exposure Production, ZMA, Joof, Turbotrance, ultragroove, Starsound, Liquid & Solid etc, isto tako je svoje kvalitete opravdao i uzivo pred publikom na mnogim inozemnim i domacim nastupima.

Piše: 

Godinama veca skoncentrisanost pala je na projekat Prosper ali to svakako nije prevagnulo da se nakon duzeg vremena Manibus opet vrati na scenu u punom svjetlu. Ne mnogo izmenjen stil ali svakako u mnogo boljem zvuku Manibus nam nudi izuzetnu kombinaciju techno elemenata i trens esencije i sve to lepo upakovano na Extended play (EP) verziji izdanja za Soundmute recordings, pod imenom "Distorted Roads". Izdanje uskoro na Junodownloads-u i beatport-u, kao i na on line shopu labela.

{snippet 2}


Informacije o izdanju:

Izdanje koji je novooformljeni record label a vec starija, davno poznata muzichka kompanija i savez umjetnika "Soundmute" , izabrala za svoj open release je ustvari gore spomenuti projekat Manibus. Razlog tome je je shto se Manibusov stil u potpunosti uklapa u definiciju zvuka SoundmuteRecordings-a. Tvrdji techno ritmovi puni perkusije i distorzija, kao i savrsheni masni padovi oscilacionih nota, u vidu bass linije i emotivne highlight string ecencije koje sežu do maximalne euforije na dance floru. Odlichno izabran BPM i u njemu pazhljivo sazhet program mnogih stilova techno zvuka i SFXeva koji se znaju nadzirati u trance numerama, su savrshena kombinacija za sve prestizhne techno-trance DJeve shirom planete. Osim eventualnog opisa izdanja naravno pilazhemo i sample preview sve tri trake kako bi se mogli i sami uvjeriti u sadrzhaj texta koji opisuje izdanje, sve ostalo je stvar ukusa.

Pored linkova na kojima je moguce preslushati izdanje, postavit cemo vam ilinkove na kojima ga mozhete i kupiti po pristupachnim cijenama i na rentabilan nachin. Zapravo izdanje je moguce kupiti na dva nachina:
1. kao cjelinu, odnosno kompletan EP koji sadrzhi 3 trake
2. EP "razbiti" na singlove i na taj nachin kupiti svaku traki
posebno/individualno, ovisno shta trazhite ili ochekujete.

Hvala vam na ukazanom poverenju i nadamo se da ce te redovno pratiti nasha izdanja koja ce se u bliskom periodu proširiti i na ostale medije.

Soundmute recordings

Artist ……. Manibus
Title …….. Distorted Roads
Genre …….. Techno Trance
Source ……. Digital
Catalog N0 …. SMR001
Label …….. Soundmute recordings
Release Date . June 20 / 2008
Tracks ……. 3
Mastered by Nemanja Rancic – Audionova https://www.audionovamusic.com
check samples.
https://www.myspace.com/soundmuterecordings
artist info ..
https://www.myspace.com/manibusmusic

Digitalna kupovina na:
Junodownload:
https://www.junodownload.com/labels/Soundmute/

Beatport:
https://www.beatport.com/en-US/html/content/label/detail/10649/soundmute_recordings

Released by
https://www.soundmute-recordings.com
https://www.myspace.com/soundmuterecordings

Powered by

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk