Skip to main content
  • circoloco
  • 29.04.2013.

Mano Le Tough, Aril Brikha i Dubfire na otvorenju Circoloca

Circoloco je zasigurno jedan od najglasovitijih partyja koji se održavaju u kojem od ibiških klubova,  a sudeći prema line upu za otvorni party 27. svibnja dobar će se glas i dalje širiti.

Naslovna foto

Circo Loco u Hrvatskoj

Najpoznatiji after party na Ibizi – Circoloco, sezonu pod sloganom „Circoloco Lifestyle“ otpočinje s jakim imenima među kojima su i predstavnik melankoličnog techna Robag Wruhme, stalni gost berlinskog Panorama Bara Mano Le Tough, a tu je i techno veteran Aril Brikha. Impresivan niz imena nastavlljaju Dubfire, Kerri Chandler, The Martinez Brothers, Timo Maas i niz drugih koje organizatori još drže u tajnosti.

{youtube}vF95VbT1ZAU{/youtube}

Nastao u 1999. godini, na inicijativu dvojice talijanskih promotora, Circoloco se najprije svakog ponedjeljka tijekom sezone održavao u klubu Space da bi se nakon njegova zatvaranja preselio u DC10 gdje i dan-danas počinje u šest sati i traje sve dok i posljednji plesač ne padne s nogu. Ukoliko vas mami da postanete ludim cirkusantom  ovog ljeta, ulaznice potražite na službenoj FB stranici ili pak na Resident Advisoru.

{youtube}Zt0ztJSvi0k{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2